fredag den 11. maj 2012

Nr. 24 Vi har købt en have!




En kolonihave i HF Remisen , Esbjergs Christiania..... Og det er SKØNT!
Det er sådan en haveforening hvor der ALLE slags mennesker, og der er plads til mangfoldighed, skæve eksistenser, fjollede påfund og ordens-elskende folk.

Der er nogle haver som nærmest er groet til. Der er nogle hvor gulerødderne ikke tør andet end at vokse helt lige op på række. Der nogle med høns. Nogle med duer. Nogle med hund eller kat. Der er nogle som bliver brugt meget, og nogle som er blevet glemt. 
Der er et brombærkrat og en stor fælles kompost, som med tiden er blevet omkranset af de smukkeste løgplanter og stauder....
Der er snoede stier. Forskellige hækplanter. Store træer og blomstrende buske.

Vores have......
Den er med træer.... Mange træer. Den er med rod... meget rod!
Den er med hus, og uden.... for det har den tidligere ejer revet ned. Det ligger der dog stadig... spredt ud over græsset... og skvalderkålet... Noget af det er brændt af, noget er pakket i plastikposer...

Om en uge kommer Lasses (Fantastisk søde og hjælpsomme) forældre og giver et nap med oprydning/sortering af affald og kørsel til forbrændingen. Derudover indbyder vi alle de dejlige mennesker der er i vores liv.... Og de som kan/vil/har lyst er mere end velkomne til arbejdsdag i Haven!
Vi bestikker med frokost.

Vi er selvfølgelig begyndt så småt.... Milius og Gregers er hjælper så godt de kan, og Gregers siger at det er hårdt arbejde!









Min søde veninde Julie, KNOKLER i haven!














Ingen kommentarer:

Send en kommentar