Om der virkelig blev bagt denne slags brød i stenalderen....? Det skal jeg ikke kunne sige, men hvis det er tilfældet, så forstår jeg virkelig ikke hvorfor man holdt op.Det er et helt utrolig lækkert og meget mættende brød.
Opskriften har jeg fra Elly (svigermor, som altid er en del længere fremme i opskrift-skoene end jeg). Det er let som at klø sig i nakken og så går det stærkt, lige noget for mig.
Opskrift:
150 g græskarkerner
150 g solsikkekerner
150 g mandler
150 g valnødder
150 g hørfrø
150 g sesamfrø
7 æg
1, 3 dl olie
2, tsk salt
Sådan gør man:
1. Bland det hele
2. Kom det i en smurt form
3. Bages en time i varm ovn på 160 (ikke varmluft).
4. Spis det!
Variationer:
Jeg har endnu ikke kastet mig ud i eksperimenter med denne opskrift, men det skal jeg bestemt!
Tænker det må være lækkert med tynde æblebåde i..... Eller abrikoser.... måske med hasselnødder....
Hvis du bager det med noget andet og lækkert så skriv det endelig i en kommentar hertil....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar