onsdag den 26. september 2012

Nr. 56 Garn, garn, garn.... fantastiske dejlige garn!

Inspireret af Hende her har jeg besluttet at jeg skal strikke MINDST 5 ting færdigt før jeg må påbegynde noget nyt, og det nye (når den tid kommer) Skal strikkes af rester! Basta!! Af dette kommer der meget godt; Færre rester, færdiggjorte strikkeprojekter... mindre rod i form af strikketøj alle steder, og ikke mindst en glad mand, som ikke helt deler min mening om at strikketøj (over det hele) da bare spreder hygge og en skøn hjemmefølelse. Eller forstår min trang til bare at  købe og købe lækkert garn!

Godt jeg lige nåede at købe lidt til en lille vest i går... Lækkert økologisk alpaca til Milius Købt i den mest rodede, men dog hyggelige garnforretning jeg nogensinde har besøgt, Martha i Kolding hjemmesiden er en del mere overskuelig en butikken, som dog helt klart fortjener et besøg, skulle man være i byen.  Jeg strikker bare ud af hovedet, og for at undgå at skulle sy sammen (eller ende med kun et for eller bagstykke....) strikker jeg den på rundpind med magisk løkke.



mandag den 24. september 2012

Nr. 55 Lige et lille billede....Et indlæg om en smuk Cykel

Har dette billede liggende på mit skrivebord. 





Fordi det er en rigtig fin plakat, og fordi den minder mig om at vi meget snart har sparet op til at købe drømmecyklen, som er denne her smukke, smukke cykel, som kommer til at være vores families "bil":




Nr. 54 Stilhed på bloggen.... og uden billeder...

Vi flytter om en lille uge, så bloggen må klare sig alene for en tid.... Jeg ville allerhelst at det var overstået allerede... Gregers har været virkelig god til at hjælpe med at putte i kasser og pakke ned, Og han syntes også det var rigtig sjovt at pakke alle de ting og legesager vi skal have med til Kolding.... Men som tiden går bliver livet i flyttekasserne lige lovlig trist, også for Gregers og Milius, som efterhånden trænger til en hverdag med genkendelighed og rutiner.... Pyh det må gerne snart være lørdag.


torsdag den 13. september 2012

Nr. 52 Et lift af lillebror



Når det er koldt og vådt udenfor, så er det godt
 man kan krybe under dynen sammen med lillebror.