fredag den 29. juni 2012

Nr. 49 Dine jeans.... Ungernes tøj?


Jeg smider ikke tøj og ting ud....i skraldespanden altså! Bryder mig på ingen måde om at købe og smide væk! Til gengæld er jeg VILD med at genbruge, på alle måder! Når jeg ryder ud i vores gamle tøj sorterer jeg i tre grupper....  Det som andre kan få glæde af. Det jeg kan sy om til drengene. Det sidste til Genbrugsbutikken.  Her under lidt billeder af hvad man kan få ud af 2 par gamle jeans, og ærmerne fra en uldtrøje....







torsdag den 28. juni 2012

Nr. 48 Damerne på Fanø...


I Tirsdags hoppede jeg på færgen til Fanø og mødtes med min søde mor og hendes veninde.... Det var en skøn dag med blæst, strand, hygge, mad, KAGER og shopping...

Blæst, strand og hygge giver næsten sig selv.... Maden fik vi i Sønderho, sammen med en flok bamser...? Meget besynderligt. Betjeningen foregik på tysk, Shöne. Skiltene bærer også tydeligt præg af at der er mange tyske turister.... En skøn blanding mellem dansk og tysk, det kan vi jo alle forstå.
Jeg kigger meget gerne på alle de flotte ting fra hornvarefabrikken, og der er så maget derfra jeg kunne føje til min ønskeliste. Onsdag kom min Mor og overraskede mig med de flotteste øreringe  og et virkelig smukt hårspænde derfra!!
Tak Mor, det er en utrolig flot gave...
Øreringene er designet af Sara Brunn, som jeg synes har formået at give hornsmykkerne noget stramt og nærmest industrielt smukt. Der er selvfølgelig billeder nederst.




















onsdag den 27. juni 2012

Nr. 47 Et ALT for stort sjal....



Jeg synes jeg strikker og strikker og strikker og kommer ingen vegne..... Men kombinationen af meget stort sjal og lille bitte tålmodighed er måske heller verdens bedste....?
Uanset så er jeg i gang og jeg glæder mig til det bliver færdigt engang.
Jeg har valgt at strikke på pind 6, da det er den størrelse der passer til det garn jeg har.

Opskriften har jeg fundet her hos Pickles.no...

Garnet er en gave fra svigermor, men jeg ved det kan købes her hos Englegarn .

tirsdag den 26. juni 2012

Nr. 46 Brilleaben og lillebror...


Vi har været forbi optikeren i går for at få fikset Lasses brille, som havde mistet en stang... Gregers synes da vi kom hjem at han faktisk også burde have en brille....  Han fik min på , da den er med mindst styrke.... Men det varede ikke længe før han synes det var lidt for besværligt! Så er det sjovere at kunne se noget uden briller, og hoppe rundt bag ved lillebror og blive fotograferet..








søndag den 24. juni 2012

Nr. 44 Lav selv BILLIGE og gode hårelastikker...



Du skal bruge:

En saks og et par microfiberstrømpebukser.. Klip benene over i stykker på ca. 5 cm... 

Voila! Elastilk!





Nr. 43 En lang weekend.....


Drengene havde fri fra vuggestue fredag, da de begge skulle til ørelæge.... Alt godt denne gang :-)
Gregers dræn er faldet ud.... begge to, men det gør vist ikke så meget... Millens sidder hvor de skal og fungere som de skal... Skønt.

Milius er blevet så stor nu at han næsten kan følge med til at holde Gregers i hånden.... Han må dog løbe lidt stærkt efter storebror, som til gengæld synes det går lige liiiidt langsomt...






Forholdet mellem hurtigt og langsomt er Gregers efterhånden ved at have styr på.... Omend det ikke er den definition vi er vant til....  Lørdag lånte vi Svendses (Svendses = Anders, Julie og Svend)  SUPER lækre cykel og kørte en tur i Vognsbølparken efter hyldeblomster, til mere saftevand! Til aften var der spisning og bål hos Igen hos Svendses.  Super hyggeligt!! selvom det hele sluttede alt for tidligt i følge Gregers, som synes at næste gang vi besøger Svendses, så skal vi gøre det lidt mere langsomt....






I dag har vi været i haven i regnen.... Det var dejligt med noget frisk luft, omend noget vådt.... På Remisen fandt vi en afbrændt scooter..... Ved haveforeningen nogle rigtig gode vandpytter... Milius vågnede noget førend planlagt, så det blev kun til et lille smut forbi haven..... Gregers ville ikke hjem og sagde at han synes vi skulle være der langsomt.. Så vi blev lidt længere, og blev lidt vådere i regnen, inden vi vendte næsen hjem til pandekager, rabarbersaft og varm kaffe.... Weekenden slutter først Tirsdag, for i morgen kommer Mormor på besøg!! Hun skal sammen med en veninde til Fanø Man - Ons.... Tirsdag er undertegnede inviteret til frokost og tøsehygge i henholdsvis Nordby og Sønderho, Og jeg glæder mig!













tirsdag den 19. juni 2012

Nr. 40 SKAL man kunne tegne....


Altså for at gøre det.....? Eller er ok hvis man gør det fordi man bare lige fik lyst?